Bedrijfsbezoek MagicFX – 17 maart

JCI DommellandNieuws

Het eerste uitje – buiten haar nieuwe thuishonk De Rechter – was voor JCI Dommelland van 2016 er een om niet snel te vergeten. Ontzettend hartelijk werden wij ontvangen voor een bedrijfsbezoek bij lokale ondernemer Bram Veroude van MagicFX.

Een kijkje in andermans keuken nemen is altijd interessant en vooral als niet enkel de successen maar juist ook de hobbels op de route daar naartoe open en eerlijk gedeeld worden.

Inmiddels is Bram al ruim 10 jaar eigenaar van het bedrijf dat gespecialiseerd is de productie van special effects machines en toebehoren; aanvankelijk samen met een partner, maar het overgrote deel van de reis volledig op eigen krachten. Inmiddels wel met een groot team aan zorgvuldig geselecteerde medewerkers en een dealernetwerk in 90 landen. Leverancier aan enorme events als de WK finale in Berlijn van 2006, het Songfestival in 2007 en dancefestivals zoals Sensation en de toer van Tiësto.

 

Na een inspirerende presentatie, kregen de JCI-leden nog een rondleiding door het gebouw en de indrukwekkende opslagruimte. Tijdens de borrel kon tot slot nog uitgebreid worden nagepraat.

Tips & one-liners die met name bij zijn gebleven:

  • Focus, focus, focus: doe één ding goed in plaats van twee dingen half
  • Pay attention to detail
  • Always look through the eyes of a customer